0
A termék bekerült a kosárba
Összesen nettó: 0 Ft

Kompresszor üzembe helyezés

A megvásárolt berendezést (igény esetén 24-48 órán belül) telephelyén üzembe helyezzük, a kezelő személyzetet betanítjuk.

Helyszíni beüzemelés

Szolgáltatási csomagunk része, hogy Önnek időt takarítsunk meg, és biztosítsuk a technikai hátteret, tanácsadást. Ipari gépek vásárlása esetén, ha cégének, munkatársainak igénye van rá, mi üzembe helyezzük készülékét a helyszínen.
Kérjük, hogy a vásárlás során jelezze erre vonatkozó kérését email-ben, vagy központi telefonszámunkon, ügyfélszolgálatunkkal egyeztetve.

Technikai oktatás
Ipari gépek vásárlása esetén a helyszíni üzembehelyezés során technikai tanácsadást, oktatást biztosítunk munkatársai részére, amennyiben erre cége igényt tart. Így Ön biztonsággal kezdheti meg a munkát új berendezésével. Hozza ki a legtöbbet berendezéséből! A helyszíni tanácsadás során meg tudjuk mutatni az alkalmazottaknak, hogyan kell használni az innovatív berendezések minden funkcióját, a leghatékonyabb módon. A folyamatos technológiai újítások, melyek a márkát jellemzik, megkövetelik a figyelmet, hozzáértést, hogy Ön még hatékonyabban vethesse be új munkaeszközét a hétköznapokban. Ha a későbbiekben merülnek fel kérdései, hívja ügyfélszolgálatunkat, küldjön emailt, és mi azonnal állunk rendelkezésére.

Működésbeli problémák, technikai akadályok
Szerviz szakembereink munkaidőben bármikor készek segíteni Önnek, és alkalmazottainak, ha a vásárolt eszköz használata során akadályba ütköznek. Hívjon minket bátran.